Friday, July 12, 2013

American dream my ass..

fdfs
Praegu on olukord selline et hiljemalt homseks (meil on praegu reede hommik) peame praegusest elukohast valja kolima.
Meie uurime seda kohta mehelt, kes tegelikult uurib ka ise seda kohta. Vaidetavalt pole korteriomanik aga kaks kuud juba uurirahasid saanud. Meie oleme koik rahad ara maksnud (juuli eest on ka makstud juba). Omanik on mitu korda ukse taga kainud, kogu aeg on pinge peal. Eile pandi uksele silt, et kolm paeva on aega kas uur ara maksta voi korter vabastada. Uhesonaga, omaniku ja selle teise tuubi vahel on mingi jama ja kes kannatavad, ikka meie.

Kaisin eile Old Townis proovipaeval ja tana saan teada, kas saan toole voi mitte. Ehk siis.. see pinge on ka peal. Lisaks sellele sadas meil eile vihma. Olgugi, et San Diego on koht, kus sajab ikka vaga harva, eriti suvel.

Elu on praegu usna nigelas seisus. Aga alla me keegi anda ei kavatse ja kull me hakkama saame. Vaatab, kus me siis lopuks lopetame. Olen alati seda meelt olnud, et iga asi on millekski hea. Ehk jouan oma tripiga kuskile hoopis agedamasse kohta, tutvun veel lahedamate inimestega ja saan lopuks oelda, et jah, see oli minu unistuste suvi.

Voimalik, et olen San Diegos juuli lopuni ja siis proovin omadega kuskile mujale jouda - San Fransisco, Los Angeles voi hoopis idarannikule. Oleneb, kuidas asjad lopuks minema hakkavad.

Vot sellised lood.
Ulemaara pole vaja muretseda. Lahme Rometiga ohtul OB-le uhe tuubiga kokku saama, kes saab meile voibolla elukohta pakkuda. Ehk laheb hasti aga ega praeguses olukorras ei julge midagi loota.

Kallidpaid.
Laura.

No comments:

Post a Comment